Foredrag for hospitaler

Som en del af en så stor instans som et hospital, er ingen dage ens og I skal altid være parat til nye udfordringer. Det kan være svært at navigere rundt i, især hvis samarbejdet mangler. Det kan, i en konstant foranderlig verden, være svært at danne et overblik og det kan gøre jeres arbejde stressende i stedet for givende og værdifuldt.

Uanset om I på jeres hospital ønsker at genfinde meningen, forbedre jeres samarbejde mellem læger og sygeplejersker, skabe et større overblik, øge jeres robusthed og mindske stressen, kan LivePeoples foredragsholdere hjælpe enten med foredrag eller workshops.

Nedenfor her ser du LivePeoples foredragsholdere som alle kan hjælpe jer, I lige præcis den situation I er i. Hvis I kunne tænke jer at høre mere så skriv endelig en mail eller ring til os hos LivePeople.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]