Foredragsholdere indenfor emnet forandringsledelse

Hos LivePeople har vi nogle af landets bedste foredragsholdere indenfor forandringsledelse. Enhver forandring kræver fokus på arbejdskulturen og samspillet mellem de mennesker som er involverede i processen. Den usikkerhed om mål og retning, som forandringer skaber, skal håndteres og her er god forandringsledelse vigtig. Med et foredrag om forandringsledelse får I et relevant og inspirerende bud på, hvordan forandringer bedst gribes an.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected].dk