Foredragsholdere indenfor emnet forandring

Foredrag om forandring er et meget efterspurgt emne blandt mange private -og offentlige arbejdspladser. Hvad enten vi er medarbejdere eller ledere, har vi brug for inspiration, viden og opbakning for bedst muligt at kunne håndtere de mange forandringer vi møder – både som ansatte og i vores privatliv. I LivePeople har vi en række foredragsholdere, der har specialiseret sig i at holde foredrag og workshops om forandring for ledere og medarbejdere.

“Det eneste konstante er forandringer” Et 2.500 år gammelt ordsprog som I dag er mere relevant end nogensinde. For at lykkedes med forandring kræver det at både ledere og medarbejdere har lyst til forandring og ved hvordan den håndteres bedst. Her oplever mange virksomheder at de bliver udfordret. Et foredrag om forandring kan være med til at skabe den forståelse og velvilje der kræves for at få succes.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]