Foredragsholdere relevante for forældre

Forældreforedrag er motiverende, inspirerende og humoristiske foredrag for forældre til børn og unge på gymnasier, efterskoler, folkeskoler og daginstitutioner. Om det er et spark bagi, ny viden, eller at få de daglige udfordringer sat i perspektiv, så har LivePeople en foredragsholder der vil kunne give forældre en energifyldt oplevelse med hjem.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]