Hos LivePeople har vi valgt at have fokus på FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi oplever, at FN’s Verdensmål i den grad kan bidrage til at give mening for både ledere, medarbejdere og borgere. Målene favner væsentligt bredere end mange tror og kan de konkretiseres til danske forhold, hvilket det kan, kan de udgøre et glimrende udgangspunkt for mange virksomheder og organisationer i både den private -og offentlige sektor. 

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]