Foredragsholdere indenfor emnet børn og unge

LivePeoples foredragsholdere inden for emnet børn og unge, er eksperter i børn og unges udvikling, trivsel og sundhed. De har en dyb indsigt i det liv børn og unge i dag lever og de udfordringer de møder. Et foredrag om børn og unge er især interessant for skoler, børnehaver, vuggestuer og andre institutioner hvor medarbejdere eller forældre vil have glæde af den nyeste viden indenfor området.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]