Et bibliotek er et sted hvor folk kommer med et ønske om at blive klogere, hvad enten den viden skal komme fra bøger eller foredrag. Hos LivePeople har vi erfarne og professionelle foredragsholdere, som alle er eksperter indenfor deres felt. Gennem foredrag, kan I give jeres borgere mulighed for ny viden og en skøn aften på jeres bibliotek. Uanset om det så skal handle om børns udvikling, digitalisering, mænds sundhed eller vejrtrækning, så har LivePeople foredraget til dit bibliotek. Vi har også løbende aktuelle forfattere, som kan gøre et arrangement aktuelt og give jer nyt perspektiv og viden.

Nedenfor ser du LivePeoples foredragsholdere som alle har noget på hjertet og som kan gøre jeres åbent arrangement lærerigt og spændende. Hvis I kunne tænke jer at høre mere, så skriv endelig en mail eller ring til os hos LivePeople.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]