Foredragsholdere indenfor emnet bæredygtighed

Et foredrag om bæredygtighed kan være relevant for politikere og ledere men også for medarbejdere i den private og offentlige sektor. Vores evne til at lede os selv og tage ansvar, ligegyldigt hvor vi sidder i organisationen er et emne som får stort fokus i disse år. At finde balancen imellem profit og bæredygtighed, eller ligefrem at implementere bæredygtighed som et konkurrenceparameter er mere aktuelt end nogensinde. I et foredrag om bæredygtighed får I inspiration og viden af eksperter indenfor området.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]