Foredragsholdere indenfor emnet arbjedsmarkedet

Arbejdsmarkedets mest kompetente og erfarne profiler kan i et foredrag give jer underholdende, relevant og aktuel viden om de udfordringer som det danske arbejdsmarked står overfor – og de muligheder der ligger foran os. Et foredrag om arbejdsmarkedet kan også fokusere på, hvordan fremtidens arbejdsmarked vil komme til at se ud, og hvordan vi bedst imødekommer de kommendegenerationers krav og forventninger.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]