Foredragsholdere indenfor emnet arbejdsglæde

Et foredrag om arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen giver ledere og medarbejdere værktøjer og motivation til at skabe mere arbejdsglæde, flere gode vaner og værdifulde relationer på jobbet. Uanset om du er direktør, afdelingsleder eller arbejdsmand, vil du efter et besøg af en af LivePeoples populære foredragsholdere, opleve at komme tilbage på jobbet mindre stresset og med mere arbejdsglæde, ny energi og brugbare værktøjer.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]