Foredrag og foredragsholdere indenfor emnet adfærd

Behovet for at forstå og påvirke adfærd i en positiv retning, er noget som enhver organisation, virksomhed og institutioner er optaget af. Hos LivePeople tilbyder vi inspirerende foredrag om adfærd, som er relevant for jer der er optagede af at forstå jeres kunder, klienter, kollegaer eller medarbejdere bedre. Vores foredragsholdere taler om adfærd i forbindelse med samarbejde, forandring, salg, ledelse og trivsel.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]